Hartelijk welkom bij Tyro Remotes

Tyro Remotes ontwikkelt, produceert en levert radiografische afstandsbedieningen voor de industrie. Alle elektrisch, hydraulisch of pneumatisch aangestuurde toepassingen kunnen uitgebreid worden met een draadloos besturingssysteem van Tyro Remotes.

De industriële afstandsbedieningen worden volledig naar wens geprogrammeerd en zijn aan te sluiten op alle gangbare veldbusnetwerken.

Bekijk onze afstandsbedieningen
bg_image

Niels Dijkstra
Verkoop Benelux & Centraal Europa

Jan Broekhuis
Verkoop Benelux & Zuid Europa

bg_image

Seema van Buuren
Verkoop Groot Brittannië, Ierland & Scandinavië

bg_image

Wiame Kaoukabi
Verkoop Frankrijk, België, Luxemburg & Zwitserland

bg_image

Malte Frensch
Verkoop Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland

Industriële afstandsbedieningen

In de afgelopen twintig jaar hebben wij grote innovaties doorgevoerd op het gebied van radiografische afstandsbedieningen. In samenwerking met onze klanten hebben wij systemen ontwikkeld die voldoen aan de eisen van deze tijd. Onze industriële afstandsbedieningen zijn door de jaren heen sterk verbeterd in kwaliteit. Ook als het gaat om de frequentie van de afstandsbediening, de reikwijdte en de toepassingsmogelijkheden dan zijn deze beter dan ooit tevoren.

Het aantal kanalen bij een industriële afstandsbediening

De combinatie tussen zender en ontvanger is afhankelijk van het aantal kanalen waaraan uw afstandsbediening moet voldoen. Afstandsbedieningen zijn verkrijgbaar met een onbeperkt aantal kanalen, maar het meest voorkomend zijn de systemen met 2, 4 of 6 kanalen. Het aantal kanalen is sterk afhankelijk van de toepassing waarin u uw afstandsbediening gebruikt. Veel van onze klanten kunnen prima overweg met een 6 kanaals afstandsbediening.

De gevraagde toepassingen voor een afstandsbediening zijn ontzettend divers. Daarom helpen wij u graag persoonlijk bij het maken van de juiste keuze.

Kwaliteit uit Nederland

Wist u dat onze draadloze systemen in Nederland worden ontworpen en geproduceerd? Hiermee zijn we extreem flexibel in op maat klantoplossingen en kunnen wij de kwaliteit tot in detail beheersen. Klantvragen vertalen zich in het continu doorontwikkelen van zowel de hardware als de software. Met een afstandsbediening van Tyro Remotes krijgt u kwaliteit in handen met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid.

Toepassingen voor industriële afstandsbedieningen

Nog steeds na meer dan twintig jaar ervaring, krijgen wij klantvragen voor toepassingen die wij zelf nooit hebben kunnen bedenken. Elektrisch, pneumatisch of hydraulisch, een draadloze bediening kan in diverse systemen ingebouwd worden. Een industriële afstandsbediening voor een kraan, een afstandsbediening voor bosbouw of voor op een autoambulance zijn standaard toepassingen. Wist u echter dat onze afstandsbedieningen ook in hogedrukreinigers, luxe jachten en voor assenbesturing op trailers gebruikt worden?

U vertelt ons uw uitdaging, wij komen met de oplossing.

Dit is slechts een kleine greep uit de talloze toepassingen die te bedenken zijn. Of uw systeem nu pneumatisch of hydraulisch wordt aangestuurd, juist een groot bereik moeten hebben of het tegenovergestelde: U vertelt ons uw uitdaging, wij komen met de oplossing.