Even voorstellen, onze nieuwe teamleden!

Onze Tyro Remotes familie groeit en we zijn blij om twee nieuwe gezichten aan ons team voor te stellen: Eddy Celebi (links) en Jan Kemper (rechts).

Jan Kemper

Software engineer

Als eerste stellen wij je voor aan Jan! Jan is ons nieuwste lid van Team Engineering. Hij heeft een voorliefde voor alles wat met techniek en innovatie te maken heeft. Met Jan in ons team zijn we goed uitgerust om betrouwbare producten van hoge kwaliteit te blijven leveren die je activiteiten helpen stroomlijnen en uw productiviteit verhogen.

Eddy Celebi

Business Development Manager

Vervolgens verwelkomen we Erdinc ‘Eddy’ Celebi, onze nieuwe Business Development Manager. Eddy brengt een schat aan ervaring mee en een talent voor het spotten van nieuwe kansen. Zijn doel? Ervoor zorgen dat we persoonlijke ondersteuning blijven bieden en oplossingen op maat bieden die specifiek op jouw behoeften zijn afgestemd. Heb je een interessante toepassing en wil je weten welke oplossing we kunnen bieden? Neem contact op met Eddy!

Zowel Jan als Eddy zijn enthousiast om bij te dragen aan onze missie om de controle te verbeteren, de veiligheid te verhogen en de stilstand tijd in uw activiteiten te verminderen. Ze kunnen niet wachten om aan de slag te gaan en met jullie samen te werken.

En onthoud, bij Tyro Remotes gaat het niet alleen om afstandsbedieningen. We bieden oplossingen dat werken veiliger, efficiënter en gewoon beter maken. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.