Persoonsgegevens die wij verwerken

Tyro Remotes verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Tyro Products B.V.
Bedrijvenpark Twente 299
7602 KK Almelo

Beveiliging

Tyro Remotes neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected] Tyro Remotes heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall
  • Geautomatiseerde software voor het dichten van kwetsbaarheden en verwijderen van malware
  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk
  • DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat u uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.
  • DNSSEC is een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam van Tyro Remotes naar het hieraan gekoppelde IP-adres (servernaam); het wordt voorzien van een digitale handtekening. U kunt die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat u omgeleid wordt naar een vals IP-adres.
  • Kritieke omgevingen zijn extra beveiligd met 2-stapsverificatie

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Emailadres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze websites
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type

Waarom we uw gegevens nodig hebben

Tyro Remotes verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

  • Het verwerken van uw offerte of bestelling. Zonder de juiste persoonsgegevens zijn wij niet in staat om deze juist af te handelen.
  • Het voeren van correspondentie met u
  • Het afhandelen van een sollicitatie
  • Als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals bijvoorbeeld gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
  • Daarnaast kunnen we ook informatie verzamelen met betrekking tot uw gebruik van onze websites. Hiervoor gebruiken we diverse technieken, waaronder cookies.

Hoe lang we gegevens bewaren

Tyro Remotes zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met anderen

Tyro Remotes verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Uw emailadres, voor- en achternaam worden opgeslagen in de beveiligde omgeving van een externe partner (Mailchimp); een softwaretool voor het versturen van nieuwsbrieven. Deze omgeving is extra goed afgeschermd via een 2-stapsverificatie. Mailchimp doet er alles aan om aan de nieuwe “General Data Protection Regulation” (GDPR) te voldoen.

In kaart brengen websitebezoek

Tyro Remotes gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Tyro Remotes gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden en helpen ons om de website goed te laten werken. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van uw privacy. Tyro Remotes zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Klachten

Heeft u een klacht over het gebruik van uw persoonsgegevens? Bijvoorbeeld omdat u vindt dat Tyro Remotes niet zorgvuldig omgaat met uw persoonsgegevens? U kunt uw klacht altijd eerst bij ons melden, maar mocht u hiermee niet tevreden zijn dan kunt u uw klacht richten tot de Autoriteit Persoonsgegevens.