Verhoog efficiëntie met mobiele transportbandoplossingen

Ontdek de kracht van efficiëntie met onze geavanceerde draadloze afstandsbedieningen voor mobiele transportbanden. De sleutel tot succes ligt in het verbeteren van de productiviteit, het garanderen van de veiligheid en het verhogen van de efficiëntie. Met veel plezier presenteren we onze nieuwste draadloze afstandsbediening, ontworpen voor uiteenlopende toepassingen waaronder mobiele transportbanden: Pyxis 2S. Ontworpen om activiteiten te transformeren in een krachtpatser van efficiëntie, veiligheid en productiviteit.

Tyro Remotes 2S generatie

Het model gebruikt in dit project, biedt een voorproefje van de toekomst van Tyro. Het betreft een prototype van onze nieuwe verbeterde productlijn. Tyro lanceert een nieuwe generatie producten: 2S.

De nieuwste radiotechnologie in combinatie met nieuwe, in-house ontwikkelde software is in een compleet modulair pakket gestopt. Hierdoor kunnen de producten sneller, eenvoudiger en veiliger volledig aan ieders behoeften aanpassen en programmeren.

De Tyro 2S-producten maken gebruik van verbeterde radiomodules die alle belangrijke wereldwijde frequenties ondersteunen, inclusief 2,4 GHz. Dit alles terwijl de nieuwe producten hun vertrouwde vorm behouden, die zowel geliefd als bewezen is door talloze klanten (never change a winning team, toch?).

Pyxis 2S

Prototype

Geef je productiviteit een boost

Onze draadloze afstandsbediening is de toegang naar een geoptimaliseerde workflow. Het zorgt voor een soepele werking van mobiele transportbanden en maakt handmatige handelingen overbodig. Het resultaat? Meer materiaal in minder tijd transporteren, waardoor de productiviteit aanzienlijk toeneemt. Mobiele transportbanden kunnen de productiecapaciteit verbeteren middels het combineren van een DynaGen motorbesturing samen met een Tyro radiografische afstandsbediening.

Veiligheid op plaats één

Veiligheid op de werkplek is een strenge vereiste. Bij het ontwerp van onze afstandsbediening staat veiligheid centraal. Door operators in staat te stellen de transportband vanaf een veilige afstand te bedienen, wordt de kans op ongevallen en letsel verkleind. Het intuïtieve ontwerp zorgt voor een eenvoudige bediening, zelfs voor nieuwe gebruikers.

Ongeëvenaarde functionaliteit en compatibiliteit

Onze draadloze afstandsbediening biedt een indrukwekkend bewegingsbereik, waardoor je de volledige controle hebt over je transportbandactiviteiten. Of je nu de snelheid aanpast of de richting van de beweging verandert, met dit apparaat heb je alles onder controle. Bovendien is hij compatibel met verschillende transportbandmodellen, waardoor hij een veelzijdige aanvulling is op je gereedschapskist.

De Pyxis 2S is niet gelimiteerd door alleen de interne software naar wens te programmeren. Het is ook mogelijk om de afstandsbediening volledig aan te passen met een eigen ‘custom’ lay-out, inclusief eigen iconen op de toetsen of bedrijfslogo.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Onze draadloze afstandsbediening scoort hoog op gebruiksvriendelijkheid. Het ergonomische ontwerp ligt prettig in de hand, terwijl duidelijke knopiconen de bediening van de transportband vereenvoudigen. Hij is licht van gewicht en draagbaar, dus het perfecte gereedschap voor taken onderweg.

Slideshow

Waarom Tyro?

In een markt met talloze mogelijkheden voor afstandsbedieningen kun je je afvragen: “Waarom kiezen voor Tyro?” Het antwoord ligt in de unieke combinatie van functies en diensten die specifiek zijn afgestemd op individuele operationele behoeften. Het gaat niet alleen om de bediening van transportbanden; het gaat erom dat dit gebeurt op een manier die de productiviteit maximaliseert, prioriteit geeft aan veiligheid en een uitzonderlijke gebruikerservaring biedt.

Eigenlijk is onze draadloze afstandsbediening voor mobiele transportbanden meer dan alleen een apparaat – het is een revolutie voor industriële activiteiten. Door in ons product te investeren, wordt er geïnvesteerd in efficiëntie, veiligheid en productiviteit. Wacht niet met het transformeren; maak vandaag nog gebruik van de kracht van onze draadloze afstandsbediening.

Onze draadloze afstandsbedieningen maken handmatige interactie met de transportband overbodig, waardoor de veiligheid en efficiëntie toenemen. Met de integratie van cloudgebaseerde telematicaoplossingen wordt een extra laag intelligentie verkregen, die real-time bewaking, diagnose op afstand en machinetracering mogelijk maakt.

DynaGen – Motorbedieningsunit

De veelomvattende geïntegreerde besturingsaanpak van Cattron kan aanzienlijke waarde toevoegen aan bedrijven. Machineoperators profiteren van de toonaangevende technologie en systeemexpertise van Cattron. Deze dienen als bewakingshub voor waarschuwingen en storingen en zorgen voor een naadloze integratie tussen motor- en transportbandbesturing.

DynaGen controllers kunnen mechanische systemen omzetten in een J1939 gateway, waardoor de communicatie-interfaces met andere apparaten en systemen worden verbeterd.

Wanneer Tyro by Cattron wordt gekozen, wordt er niet alleen geprofiteerd van de producten zelf, maar ook van geweldige wereldwijde ondersteuning en service door een toonaangevend bedrijf in de wereld van industriële afstandsbedieningen om toepassingen aan te sluiten, te besturen en te beschermen.

Meer informatie over Cattron DynaGen.

DynaGen

Motor- en generatorbesturing

Als eerste meer weten?
Schrijf je in op onze 2S-mailinglijst!

Binnenkort meer nieuws over de 2S-productlijn. Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie!

inschrijven