Erkenning leerbedrijf

Kenteq-erkend-leerbedrijf

Het doorgeven van technische vakmanschap

Tyro Remotes vindt het belangrijk dat leerlingen de kans krijgen om werkervaring op te doen binnen de branche waarin ze de opleiding volgen. Elk jaar zijn er diverse studenten van de opleiding Elektrotechniek die bij ons stage lopen in de productiehal. Samen met het kenniscentrum S-BB (voorheen Kenteq) bieden wij de mogelijkheid om studenten praktijkervaring op te doen binnen de technische opleiding. Leerlingen krijgen bij Tyro Remotes de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en worden persoonlijk begeleid bij zowel technische, als beroepsmatige vraagstukken.

Over S-BB

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Nu en in de toekomst

Nu en in de toekomst kunnen leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie. Ook maken onderwijs en bedrijfsleven binnen SBB afspraken over thema’s op het snijvlak van beroepsonderwijs en bedrijfsleven, zoals kwalificeren en examineren, beroepspraktijkvorming en doelmatigheid.