Bedrijfsprofiel van Tyro Remotes

Tyro Remotes is een Nederlandse onderneming die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van professionele radiografische besturingssystemen voor allerlei industriële toepassingen.

Denk hierbij dus niet aan een afstandsbediening voor uw garagedeur of een radiografisch bestuurbaar autootje, maar aan robuuste, industriële afstandsbedieningen voor pompen, lieren, kranen, poorten, machines, voertuigen etc. Alle elektrisch, hydraulisch of pneumatisch aangestuurde toepassingen kunnen uitgebreid worden met een professionele afstandsbediening van Tyro Remotes.

Markten

Tyro Remotes is actief in vele sectoren: Transport, Bouw, Industrie, Agrarisch, Hef- en hijstechniek, Maritiem, Reiniging en Veiligheid. Naast de sterke focus op allerlei mobiele toepassingen – waaronder assenbesturing van exceptionele transporten – wenst Tyro Remotes een interessant alternatief te kunnen bieden ten opzichte van de gevestigde orde in deelgebieden als machinebesturingen en de bosbouw.

Visie

Door inzet van radiografische afstandsbesturingen, de effectiviteit en het efficiencyniveau in diverse industriële toepassingsgebieden vergroten, alsmede het optimaliseren van de veiligheid, het bedieningscomfort en het sociaal welzijn van de gebruikers.

Missie

Tyro Remotes wil met kwalitatief hoogwaardige radiografische afstandsbesturingen haar klanten zoveel mogelijk toegevoegde waarde bieden en daarmee een langdurige relatie opbouwen. Op het gebied van efficiency wil Tyro Remotes deze toegevoegde waarde bieden door alle specifieke wensen mee te nemen en zoveel mogelijk maatwerk te leveren. De open organisatiestructuur maakt dit mogelijk.

Ten gevolge van de groei en ontwikkeling van markt en onderneming motiveert Tyro Remotes haar personeel ten volste mee te gaan in deze groei en ontwikkeling. Dit alles met als doel de win-win situatie tussen onderneming en personeel optimaal te benutten om tot een sterk collectief te komen met een uniek ‘wij’-gevoel.

Organisatiestructuur

Door R&D, productie, service en verkoop onder één dak te houden heeft Tyro Remotes korte communicatielijnen. Dit verhoogt de bedrijfszekerheid en de flexibiliteit bij ontwikkelingen en aanpassingen van het product. De kwaliteit wordt zo gewaarborgd en vlotte leveringen gegarandeerd. De open organisatiestructuur zorgt tevens voor een transparante en goede communicatie met de klant.

Kernwaarden

De drie kernwaarden van onze onderneming zijn: veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Zowel voor u als voor ons is het van het grootste belang dat onze besturingssystemen correct werken en niet worden gestoord door andere elektrische apparaten. De juiste, ongestoorde werking van elektronica kan letterlijk van levensbelang zijn. Daarom volgt Tyro Remotes actief alle Europese initiatieven met betrekking tot productwetgevingen. Iedere wijziging wordt zo spoedig mogelijk geïmplementeerd om de veiligheid van de gebruiker te garanderen.