HANDZENDERS - 2S GENERATIE

Toont alle 12 resultaten


Radiografische afstandsbedieningen

Al meer dan twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van radiografische afstandsbedieningen. Met onze team engineers zijn wij continu bezig om te innoveren. Door de enorme diversiteit in klantvragen worden onze afstandsbedieningen in de meest uiteenlopende industrieën toegepast in combinatie met diverse technieken.

Wilt u voorbeelden?

Zo passen fabrikanten standaard onze radiografische afstandsbedieningen toe bij trailers, lieren of bijvoorbeeld bij zware industriële hogedrukreinigers. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij onze zenders en ontvangers worden toegepast. U vindt onze afstandsbedieningen inmiddels al terug in heel veel machines, voertuigen en apparaten. In de twintig jaar dat wij werkzaam zijn, is Tyro Remotes een grote naam geworden in Nederland en Europa.

Uw afstandsbediening combineren met bepaalde technieken

Onze radiografische afstandsbedieningen kunnen in combinatie met onze ontvangers werken op diverse veldbusnetwerken en communicatieprotocollen:

  • SS232
  • RS485
  • CAN-open
  • CAN-bus
  • PROFI-net

Daarnaast kunnen wij, op aanvraag, systemen leveren met de onderstaande communicatieprotocollen

  • Devicenet
  • Sercos
  • Compnet

Allerlei opties denkbaar

Daarnaast zijn er allerlei combinaties denkbaar zoals een draadloze afstandsbediening in combinatie met een NFC-tag of infrarood. Afhankelijk van waar je de draadloze afstandsbediening wilt toepassen kun je kiezen voor een van de volgende frequenties: 433 MHz, 868 MHz of 915 MHz. Vanwege de onbeperkte mogelijkheden raden we je altijd aan om contact met ons op te nemen voor meer advies. Het selecteren van de juiste afstandsbediening voor jouw specifieke eisen hangt af van verschillende factoren. Onze experts helpen je graag zodat je de meest voordelige oplossing aangeboden krijgt.

Radiografische afstandsbedieningen

De nieuwe smalbandtechnologie is speciaal ontwikkeld voor een goede langeafstandsverbinding of in omstandigheden die interferentie veroorzaken (bijvoorbeeld een gebied met veel staal). Met de nauwkeurig afgestemde datapakketten is het mogelijk om een bereik tot 1200 meter te hebben met de Tyro afstandsbediening. In sommige gevallen is het echter belangrijk dat het bereik slechts 50 meter is; ook dit is geen probleem voor onze technici.