Toont alle 12 resultaten


Radiografische afstandsbedieningen

Al meer dan twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van radiografische afstandsbedieningen. Met onze team engineers zijn wij continu bezig om te innoveren. Door de enorme diversiteit in klantvragen worden onze afstandsbedieningen in de meest uiteenlopende industrieën toegepast in combinatie met diverse technieken.

Wilt u voorbeelden?

Zo passen fabrikanten standaard onze radiografische afstandsbedieningen toe bij trailers, lieren of bijvoorbeeld bij zware industriële hogedrukreinigers. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij onze zenders en ontvangers worden toegepast. U vindt onze afstandsbedieningen inmiddels al terug in heel veel machines, voertuigen en apparaten. In de twintig jaar dat wij werkzaam zijn, is Tyro Remotes een grote naam geworden in Nederland en Europa.

Uw afstandsbediening combineren met bepaalde technieken

Onze radiografische afstandsbedieningen kunnen in combinatie met onze ontvangers werken op diverse veldbusnetwerken en communicatieprotocollen:
  • RS232
  • RS485
  • CAN-open
  • CAN-bus
  • PROFI-net
Daarnaast kunnen wij, op aanvraag, systemen leveren met de onderstaande communicatieprotocollen
  • Devicenet
  • Sercos
  • Compnet

Allerlei opties denkbaar

Daarnaast zijn er allerlei combinaties denkbaar zoals bijvoorbeeld een radiografisch afstandsbediening in combinatie met een NFC-tag, RFID of infrarood. Afhankelijk waar u de draadloze bediening gaat toepassen heeft u de keuze om van 433 MHz, 868 MHz of 915 MHz gebruik te maken. Omdat de mogelijkheden enorm zijn adviseren wij u altijd contact op te nemen voor meer advies. Het selecteren van de juiste afstandsbediening is afhankelijk van diverse factoren. Onze experts helpen u graag zodat u de meest voordelige oplossing aangeboden krijgt.

Bereik van radiografische afstandsbedieningen

Voor een goede verbinding op de lange afstand of bij verstorende omstandigheden (denk bijvoorbeeld aan een staalrijke omgeving) is de nieuwe smalbandtechnologie ontwikkeld. Door nauwkeurig afgestemde datapakketten is het mogelijk om met de Tyro afstandsbedieningen een bereik te halen tot 1200 meter. In sommige gevallen is het echter belangrijk dat er een bereik van slechts 50 meter gehaald wordt; ook dat is voor onze engineers geen enkel probleem.