Slagboom voorzien van industriële afstandsbediening

slagboom met afstandsbediening

Wolfskuil is een oude volkswijk in stadsdeel Nijmegen-Oud-West. Het gebied ten noordoosten van de Nieuwe Nonnendaalseweg is gebouwd in de jaren ’10 en ’20 van de vorige eeuw. De openbare ruimte kenmerkt zich hier door een aantal grotere lanen en kleinere woonstraten en pleinen. Deze lanen volgen de structuur van oude veldwegen.

Tyro bediening ingezet bij steenkolenmijn Ibbenbüren

Sinds de 16e eeuw wordt er al in Ibbenbüren steenkool gedolven. Omdat groene energie steeds meer in opkomst is, heeft de Duitse overheid besloten om alle koolmijnen geleidelijk te sluiten. De steenkolenmijn in Ibbenbüren is één van de laatste twee actieve mijnen in Duitsland. Om vóór sluiting toch nog zo effectief mogelijk de steenkool uit […]

Geavanceerde afstandsbediening aardappel inschuurlijn

De verschillende aardappelverwerkende fabrieken produceren het hele jaar door. Ondanks dat de aardappeloogst in september/oktober plaatsvindt, beschikken deze fabrieken het gehele jaar over verse aardappelen. Slimme bewaartechnieken, waarbij de aardappel onder ideale temperatuurs-omstandigheden bewaard blijft, maken dit mogelijk.

Mobiele zeefinstallatie met afstandsbediening

draadloze zeefmachine

Het storten van verontreinigde grond is zowel voor particulieren als voor de overheid en het bedrijfsleven alsmaar duurder geworden. Daarnaast zijn de meeste verwerkingsprocessen nog altijd niet milieuvriendelijk. Dit verklaart de opkomst van mobiele zeefinstallaties. Grond recyclen is namelijk mileu- en kostensparend, een win-winsituatie dus.

Elektrowagens voor intern transport op vliegveld

elektrowagen afstandsbediening

Elektrowagens en elektrovoertuigen worden veelvuldig gebruikt voor intern transport. Ze zijn milieuvriendelijk en geluidsarm. In grote bedrijven waar lange afstanden afgelegd worden zijn elektrovoertuigen een uitkomst voor het verplaatsen van allerlei goederen. In de elektro-voertuigtechniek biedt men daarvoor steeds vaker gebruikersvriendelijke maatwerk oplossingen aan, zoals een radiografische afstandsbediening.

Categorie archieven: Intern transport