Tyro bediening ingezet bij steenkolenmijn Ibbenbüren

Sinds de 16e eeuw wordt er al in Ibbenbüren steenkool gedolven. Omdat groene energie steeds meer in opkomst is, heeft de Duitse overheid besloten om alle koolmijnen geleidelijk te sluiten. De steenkolenmijn in Ibbenbüren is één van de laatste twee actieve mijnen in Duitsland. Om vóór sluiting toch nog zo effectief mogelijk de steenkool uit […]

Elektrowagens voor intern transport op vliegveld

elektrowagen afstandsbediening

Elektrowagens en elektrovoertuigen worden veelvuldig gebruikt voor intern transport. Ze zijn milieuvriendelijk en geluidsarm. In grote bedrijven waar lange afstanden afgelegd worden zijn elektrovoertuigen een uitkomst voor het verplaatsen van allerlei goederen. In de elektro-voertuigtechniek biedt men daarvoor steeds vaker gebruikersvriendelijke maatwerk oplossingen aan, zoals een radiografische afstandsbediening.

Elektrische transportkar met afstandsbediening

afstandsbediening elektrokar

Facilitaire diensten binnen grote organisaties maken veel gebruik van elektrische transportkarren. Naar mate de vrachten zwaarder worden en de karren groter, neemt het gebruikscomfort af. Mede door de vele deuren die niet altijd automatisch open gaan. De facilitaire medewerker is zo tevens ‘portier’ voor zijn eigen elektrokar en dat moet beter kunnen.

Categorie archieven: Transportwagens