Toont alle 6 resultaten


Krachtige oplossing voor industriële toepassingen

Waar in Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk veel vraag is naar afstandsbedieningen voor bijvoorbeeld boslieren, is in Nederland de vraag juist groter voor afstandsbedieningen die toegepast kunnen worden bij bijvoorbeeld bruggen. Elke regio kent zijn eigen typische vraag en voor iedereen proberen wij deze met een krachtige oplossing te beantwoorden. Elke toepassing willen wij beantwoorden met een krachtige oplossing. Of het nu om een 2-kanaals afstandsbediening gaat, of een radiografische ontvanger met meer dan 200 functies; de specialist in industriële afstandsbedieningen helpt u graag!

OEM-toepassingen

Veel van onze zenders en ontvangers worden gebruikt als OEM-product bij merkleveranciers. Denkt u dan aan zenders die ingebouwd worden in spuitpistolen van hogedrukreinigers, afstandsbedieningen die specifiek gemaakt worden voor trailers met assenbesturing of bijvoorbeeld balenwikkelaars.

M2M systemen

Een van onze specials waar veel vraag naar is, is de draadloze M2M set. Het systeem wat voor communicatie tussen twee of meerdere machines zorgt is een betrouwbare, radiografische set met een bereik tot 700 meter en een reactietijd van <0,1 seconden.