Veiligheid op zee bij hoge krachten

Veiligheid op zee bij hoge krachten! De producten van Tyro Remotes zijn te vinden op allerlei unieke plekken, zo ook midden op zee. Wij hebben via een draadloos M2M systeem bijgedragen aan een uniek transport van een 8.100 ton wegend stalenframe. Dit zogenoemde Jacket is vanaf de Noordzee richting de kust vervoerd voor recycling. Het […]

Geplaatst in M2M

Rook en vuur met één druk op de knop

Echte hitte, onverwacht oplaaiende vuurhaarden en niets meer kunnen zien door de rook – het is allemaal mogelijk in het oefencentrum van de brandweer. DOTES is specialist in het ontwikkelen en bouwen van trainingscentra voor hulpverleners. Wij krijgen uitleg over hoe de afstandsbedieningen van Tyro Remotes al sinds 2015 gebruikt worden in dit centrum.

Draadloze besturing van lasmanipulatoren

draadloze manipulatoren

Een fabrikant van lasmanipulatoren gebruikt de industriële afstandsbedieningen van Tyro Remotes om rollenbanken, draaitafels en laskranen aan te sturen. Het radiografische besturingssignaal van het draadloze besturingssysteem wordt uiteraard niet beïnvloed, zelfs niet tijdens het lassen! Via het display op de afstandsbediening kan de gebruiker machine-instellingen controleren en aanpassen.

Categorie archieven: Industriële automatisering