Op maat afstandsbediening voor de AEROdisc

Voor AEROdisc hebben wij de Musca afstandsbediening en Aquarius ontvanger omgetoverd naar een echt AEROdisc product. Het bedrijf in Duitsland/België heeft een draaibaar platform ontwikkeld speciaal voor hangars met kleinere (sport-)vliegtuigen. Het platform is met 6 cm extreem laag en standaard verkrijgbaar in vier diameters van 18 t/m 25 meter en kan sportvliegtuigen tot 2.000 kg dragen.

aerodisc

Op afstand bedienbaar platform

Ruimte kost geld. Deze oplossing zorgt ervoor dat het vliegveld efficiënter om kan gaan met de ruimte. Met behulp van de draadloze afstandsbediening van Tyro is het mogelijk om zelf het gewenste vliegtuig in- en uit te parkeren. Voor de eigenaar van de hangar betekent dit nog eens kosten besparen doordat personeel minder vaak hoeft bij te springen. Daarnaast is gebleken dat de meeste schades bij het in-en uit parkeren veroorzaakt worden. Met de zelfdragende “disc” van slechts zes centimeter hoog wordt dit risico ingeperkt.

aerodisc

Afstandsbediening met eigen folie

In samenwerking met onze klant is gekeken naar de functies die de radiografische afstandsbediening nodig heeft. Hoeveel kanalen moet deze hebben, hoe wordt deze toegepast door de eindgebruiker en waar wordt deze op aangesloten. Daarbij kwam ook sterk de behoefte naar voren voor een bediening met eigen logo en eigen symbolen.

Een radiografische besturing met twee kanalen

Omdat de besturing slechts twee kanalen nodig heeft voor het links- en rechts bewegen van de AEROdisc (met een stopfunctie), is de Tyro Musca de ideale radiografische afstandsbediening hiervoor. Door het toepassen van een bedieningsfolie in eigen huisstijl én een eigen logoplaatje op de ontvanger ontstaat er een grotere merkbeleving bij de eindgebruiker.

0%