Porsche centrum maakt gebruik van Tyro afstandsbedieningen

Met meer dan 650 dealers over de hele wereld is Porsche een bekende naam die bekend staat om zijn luxe sportauto’s. Het van oorsprong Duitse bedrijf heeft een enorme groei doorgemaakt en er is bijna geen land waarin het niet vertegenwoordigd is.

Nieuw Porsche centrum in Oman

Zo ook in Oman, een sultanaat in West-Azië. Het oliestaatje is sinds 1970 economisch sterk vooruitgegaan wat mede ook de reden is voor Porsche om het bestaande Porschecentrum in te ruilen voor een nieuwe. Het nieuwe gebouw zal bestaan uit vijf verdiepingen met een totale vloeroppervlakte van meer dan 16.000 vierkante meter. Binnen in het gebouw zal men gebruik maken van tien radiografische afstandsbedieningen die in verbinding staan met vijf ontvangers.

Het regelen van het verkeer binnen het Porsche centrum

De 2-kanaals afstandsbedieningen worden gebruikt om zogenaamde verkeerslichten binnen het gebouw te bedienen. De showroom van Porsche kent routes in het pand waarin een Porsche één richting tegelijk kan rijden. Wanneer men een sportwagen naar bijvoorbeeld de tweede verdieping wil brengen, zullen de groene of rode lichten kenbaar maken of de route vrij is, of dat men nog moet wachten op een auto die van de andere kant komt.

De Lyra afstandsbediening met Hydrus ontvanger is uitermate geschikt om in een dergelijke omgeving te gebruiken. De draadloze bediening kent een bereik tot 300 meter in open veld en is erg handzaam. Met een extreem snelle reactietijd van minder dan 0,1 seconden is de Lyra een betrouwbare, compacte bediening die ook nog eens tegen een stootje kan.

Bron foto: hoehler-partner.com