ONTVANGERS - 2S GENERATIE

Toont alle 13 resultaten


Ontvangers voor radiografische afstandsbedieningen

Al meer dan twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van radiografische afstandsbedieningen en ontvangers. Met onze team engineers zijn wij continu bezig om te innoveren. Door de enorme diversiteit in klantvragen worden onze afstandsbedieningen in de meest uiteenlopende industrieën toegepast in combinatie met diverse technieken.

Wilt u voorbeelden?

Zo passen fabrikanten standaard onze radiografische afstandsbedieningen toe bij trailers, lieren of bijvoorbeeld bij zware industriële hogedrukreinigers. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij onze zenders en ontvangers worden toegepast. U vindt onze afstandsbedieningen inmiddels al terug in heel veel machines, voertuigen en apparaten. In de twintig jaar dat wij werkzaam zijn, is Tyro Remotes een grote naam geworden in Nederland en Europa.

Uw ontvanger combineren met bepaalde technieken

Onze radiografische ontvangers kunnen in combinatie met onze handzenders werken op diverse veldbusnetwerken en communicatieprotocollen:
  • RS232
  • RS485
  • CAN-open
  • CAN-bus
  • PROFI-net
Daarnaast kunnen wij, op aanvraag, systemen leveren met de onderstaande communicatieprotocollen
  • Devicenet
  • Sercos
  • Compnet

Wereldwijde frequentie ondersteuning

Tyro ontvangers kunnen in verschillende frequenties geprogrammeerd worden. Afhankelijk van de toepassing en de vereisten selecteert u de juiste ontvanger bij de afstandsbediening. Omdat er onbeschrijfelijk veel toepassingen te bedenken zijn waar onze radiografische ontvangers bij gebruikt kunnen worden in combinatie met onze zenders, raden wij u altijd aan om contact met ons op te nemen zodat wij de meest voordelige en beste combinatie voor u kunnen selecteren

Diversiteit in kanalen

Wij bieden ontvangers aan voor afstandsbedieningen met twee functies tot 12 functies, tot aan uitbreidingen waarbij een onbeperkt aantal functies of busprotocollen kunnen worden toegepast. Of het nu om een eenvoudige bediening voor een lier gaat of om een toepassing waarin een complexe machine to machine functionaliteit in zit; Tyro Remotes is uw partner voor industriële afstandsbedieningen.