Corona update: thuiswerken bij Tyro Remotes

corona updat

Ook bij Tyro Remotes zijn we zoveel mogelijk aan het thuiswerken geslagen. Hoe dit onze marketeer Marloes vergaat lees je hier:

Met de hele familie thuiswerken: 3 kinderen, mijn man en ikzelf hoe gaan we dit regelen?

Laptops, ipads en chromebooks gelukkig hebben we het e.e.a voorhanden en zijn we klaar voor het digitaal werken. Zelf mocht ik de Mac van mijn bureau plukken en meenemen zodat ik vlekkeloos thuis aan de slag kon, fijn! Maar dan de praktijk: hoe gaan we zorgen dat iedereen aan het werk blijft en dat al het huiswerk gemaakt en nagekeken wordt? Vragen over natuurkunde, Duits en zinsontleding, hoe zat het ook alweer?

Een lastige opgave blijkt na een aantal weken, maar we doen ons best! Gezellig is het overigens wel. Iedere dag samen uitgebreid lunchen en al kletsend de hond uitlaten, daar kan ik wel aan wennen.

Nieuwe ontwikkelingen binnen Tyro Remotes:

Gelukkig loopt het online werken bij Tyro Remotes gesmeerd en heb ik de ruimte gekregen om mijn uren naar eigen inzicht over de week te verdelen. Een aantal nieuwe producten liggen op stapel waar ik op dit moment de voorbereidende werkzaamheden voor uitvoer.

We liggen nog op schema, so far so good! Zelf hou ik niet zo van videobellen en omdat ik vlakbij Tyro Remotes woon rij ik 1x per week voor een vergadering naar kantoor. Op een veilige 1,5 meter afstand elkaar even in de ogen kijken, geeft weer genoeg energie om er thuis tegenaan te gaan. Hopelijk kunnen we binnen korte tijd allemaal weer “normaal” aan het werk en naar school.

Hou vol en blijf gezond! Collega’s tot snel!