Geweldig debuut van Tyro Remotes op Bauma met Cattron

Als nieuwkomer op deze beurs kijken we terug op zeven succesvolle dagen op de Bauma beurs.

De BAUMA werd gehouden tussen 24 en 30 oktober 2022 in München, op het voormalige luchthaventerrein van Munich Riem Airport. Dit terrein is omgetoverd tot een geweldige beurslocatie voor de grootste beurs ter wereld. Volledig gewijd aan de nieuwste en grootste innovaties voor bouwmachines, mijnbouw en industrie.

De geweldige sfeer werd aangevuld met een echte nazomer met veel zon en aangename temperaturen. Perfect passend bij het indrukwekkende buitenterrein van de beurs. We stonden versteld van de enorme omvang van de beurs, met zowel indrukwekkende binnen- als buitenruimtes. We voelen onze voeten nog steeds na alle afstanden die we hebben gelopen.

Enkele cijfers van deze editie van Bauma:

  • 495.000 bezoekers uit 200 landen

  • 3.200 exposanten uit 60 landen

  • 614.000 m2 exposantenruimte (200.000 m2 in 18 hallen + 414.000 m2 buitenterrein).

Dit was de eerste keer dat we samen met Cattron exposeerden nadat we eerder dit jaar onze krachten hadden gebundeld. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen van onze klanten en nieuwe potentiële klanten over ons gecombineerde productassortiment.

Er waren veel toepassingen te zien op de beurs waar onze oplossingen voor afstandsbediening in hun volle potentieel werden getoond. De beurs gaf ons ook goede indrukken om ons productassortiment verder te ontwikkelen en te verbeteren om nog meer industriële en machinetoepassingen te ondersteunen.

Wij danken iedereen die onze stand heeft bezocht en kijken uit naar de volgende editie in 2025.

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over onze draadloze afstandsbedieningsoplossingen.