Tyro 2S generatie: een nieuwe stap in draadloze besturing

Technologie blijft zich razendsnel ontwikkelen, en dat merken we ook in onze draadloze besturingssystemen. Met trots presenteren we onze nieuwste generatie draadloze besturingssystemen: de Tyro 2S productlijn. Deze nieuwe lijn brengt veel handige functies die voldoen aan de hoogwaardige eisen van onze klanten in uiteenlopende branches.

Wat is 2S?

De 2S-generatie toont onze kennis voor innovatie in draadloze afstandsbedieningen. Het ondersteunt verschillende frequenties (434 MHz, 915 MHz, 2,4 GHz), wat zorgt voor brede compatibiliteit wereldwijd. De Cat 1 radiomodule in deze reeks staat bekend om zijn betrouwbare en snelle communicatie.

Ongeëvenaarde connectiviteit

Een belangrijk kenmerk van de 2S-generatie is de altijd-duplexverbinding. Dit betekent real-time feedback tussen apparaten, waardoor acties snel en precies worden uitgevoerd. Of het nu gaat om belangrijke machinebewerkingen of complexe automatiseringstaken, de duplexverbinding zorgt voor nauwkeurige en betrouwbare operaties.

Flexibele functionaliteit

De 2S serie heeft een modulaire en configureerbare softwarearchitectuur, bekend als de combi-code. Door dit unieke ontwerp kan één softwarestack op alles worden toegepast, wat het integratieproces drastisch vereenvoudigt. Met meer capaciteit komt de mogelijkheid om meer functies te introduceren, waardoor gebruikers een aanpasbare ervaring krijgen die is afgestemd op hun specifieke behoeften. De functies omvatten zelf te configureren sleutelfuncties en primaire/secundaire functionaliteit, waardoor een ongeëvenaarde veelzijdigheid wordt geboden.

Connectiviteit opnieuw vormgegeven

Onze 2S-producten verbeteren de samenwerking tussen zenders en ontvangers. Ze ondersteunen meerdere zenders per ontvanger en andersom (1:N en N:1 configuraties), wat nieuwe mogelijkheden biedt voor systeemontwerp en gebruik. Dankzij FCC-, ISED- en RCM-certificeringen zijn de 2S-producten klaar voor internationaal gebruik.

Eenvoudig in gebruik

De Tyro 2S-serie maakt het instellen van apparaten snel en eenvoudig. Frequentie hopping verbetert de robuustheid van de draadloze verbinding, zelfs in omgevingen met veel signaalinterferentie. Met een universeel protocol communiceren alle Tyro 2S handzenders makkelijk met alle Tyro 2S ontvangers, wat de gebruiksvriendelijkheid benadrukt.

Aangepast aan uw wensen

We begrijpen dat klanten verschillende behoeften hebben. Daarom hebben we een verborgen instellingenmenu ingebouwd, zodat gebruikers hun apparaat verder kunnen aanpassen zonder de eenvoud of veiligheid te compromitteren. Standaard gebruik van SMA-antennes op ontvangers zorgt voor een betrouwbaar en uitgebreid bereik.

Waarom kiezen voor de Tyro 2S productlijn?

De 2S-serie voldoet aan wereldwijde normen en biedt geavanceerde functies. Dit maakt het een slimme keuze voor bedrijven die willen profiteren van moderne draadloze besturingssystemen. Of je nu zware machines bedient, complexe automatiseringsprocessen beheert, of je operationele taken wilt stroomlijnen, de Tyro 2S-producten bieden de betrouwbaarheid, efficiëntie en veelzijdigheid die je nodig hebt.