Afstandsbediening geïntegreerd in (veld)busnetwerken

Tyro Remotes biedt haar klanten als enige leverancier de mogelijkheid om met de Tyro Virgo veldbusontvanger, gebruik makend van het Tyro Fieldbus concept, data vanuit de master naar eigen inzicht terug te melden op het display van de handzender.

Terugmelding op de handzender

Door het vrij programmeerbare LCD scherm van de radiografische zenders is het mogelijk om elke gewenste data grafisch weer te geven – zoals bijvoorbeeld de temperatuur, drukmetingen of foutmeldingen. Hierbij kan tevens gebruik gemaakt worden van LED’s en akoestische signalen om belangrijke terugmeldingen nog beter onder de aandacht van de gebruiker te brengen.

Modulaire opbouw

Omdat de Tyro Virgo gebruik maakt van verwisselbare busmodules, is het systeem compatibel met alle toonaangevende (veld)busprotocollen (o.a. CANopen, Profinet en Profibus). Mede door deze modulaire opbouw, is de Tyro Virgo de ideale oplossing voor systeem integrators en machinebouwers bij het besturen van zowel nieuwe als bestaande machines en productielijnen.

afstandbediening veldbusnetwerk

Professionele ondersteuning

Ondanks het feit dat de toegepaste (veld)busprotocollen de communicatie tussen de bedieningsunit en machine een stuk eenvoudiger maken, is extra ondersteuning door onze technische specialisten altijd mogelijk. Daarnaast voorziet Tyro haar klanten van complete en overzichtelijke productdocumentatie (technische handleidingen, GSD-/EDS files etc.) en kunt u altijd rekenen op een persoonlijk advies op maat door onze adviseurs.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het Tyro Fieldbus concept of wilt u weten of het door u gebruikte communicatieprotocol ook ondersteund wordt, neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.