Pannenlift of ladderlift draadloos bedienen

Bouwlift op afstand bestuurd

Dakpannen en zonnepanelen krijg je op het dak door gebruik te maken van een ladderlift. Ook bij verhuizingen van een etagewoning is het een handig hulpmiddel. Met behulp van verschillende werkstukken zijn tal van dakdekkersbenodigdheden vlot en veilig het dak op te vervoeren. Met de 2-kanaals Musca afstandsbediening bedient degene op het dak/etage de lift, zodat deze exact op de juiste positie komt.

Geen lastige kabels meer

De meeste ladderliften zijn mobiel en beschikken over wielen waarmee ze makkelijk van de ene naar de andere bouwplaats zijn te rijden. Omdat ze regelmatig verplaatst worden, is er door de constructeurs goed gekeken naar het uitklappen dan wel uitschuiven van de ladderlift. De bekabelde afstandsbediening was hierbij een zwak punt. Tijdens het vele op- en afbouwen kwam de kabel regelmatig klem te zitten waardoor deze beschadigd raakte of zelfs brak.

Meer bewegingsvrijheid

Daarnaast was het gesleep van de kabel over het dak menig bouwvakker een doorn in het oog. De Tyro Musca radiografische afstandsbediening maakte de kabel overbodig en gaf de bouwvakkers meer bewegingsvrijheid door de hoge reikwijdte.

Musca afstandsbediening

De compacte Musca handzender wordt aan de riem of in de borstzak gedragen en kan uitgerust worden met een beschermhoes. Het robuuste apparaatje is goed te bedienen met werkhandschoenen aan.