Draadloze afstandsbediening voor lieren [video]

Afstandsbediening lier

Een lier kent doorgaans twee functies; uitdraaien en indraaien. Een goede toepassing voor de 2-kanaals afstandsbediening Lyra in combinatie met de Hydrus ontvanger. Een grote producent in de carrosseriebouw gebruikt de Lyra/Hydrus voor de lieren op de autotransporters die zij bouwen.

Tijhof Autotransportsystemen

Een klant van Tijhof kan zijn eigen transporter samenstellen; van autotransporter voor het vervoeren van één auto tot en met grote vrachtwagens. De carrosserie met cabine wordt binnengereden en daarna voorzien van een laadvloer; in staal of aluminium. Afhankelijk van de wensen van de klant worden op deze autotransporters lieren geplaatst. De radiografische ontvanger van Tyro wordt door de bouwer op de lier gemonteerd en daarna uitvoerig getest.

Korte video

Hieronder een korte video waarin het bedrijf én de werking van de afstandsbediening wordt vertoond:

Afstandsbediening met waterdichte ontvanger

Met de Lyra / Hydrus heeft Tijhof een betrouwbare afstandsbediening die uitermate geschikt is voor het bedienen van lieren, pompen of aggregaten. De ontvanger is 100% waterdicht (IP 68) en voorzien van een EMC-certificering zodat deze op voertuigen zoals de autotransporters van Tijhof toegepast mag worden.