Hydraulische vloeren voorzien van Tyro afstandsbediening

Afstandsbediening voor laadvloer

Traploze bediening van hydraulische vloer

Getrex Special Products ontwikkelt en produceert o.a. speciale opleggers voor exclusief autovervoer en de motorsport. Daarnaast biedt Getrex een zelfontwikkeld concept aan met traploos verstelbare hydraulische vloeren waardoor de capaciteit van de trailer optimaal benut kan worden. Elk transport is anders en daarom moeten alle vloeren nauwkeurig in hoogte versteld kunnen worden. Daarom wordt er bij ieder transport de meest ideale opstelling gekozen en heeft de gebruiker optimaal zicht op wat hij aan het doen is.

De hydraulische vloeren worden traploos versteld door middel van een draadloze afstandsbediening van Tyro Remotes. Afhankelijk van de benodigde functies en voorkeuren wordt een bijpassend Tyro systeem toegepast; uiteenlopend van de compacte 2-kanaals Lyra/Hydrus systeem tot het Pyxis/Auriga systeem met 8 kanalen dat compleet aan de klantwensen kan worden aangepast. Alle bewegingen reageren direct op de bediening van de functietoetsen dankzij de reactiesnelheid van minder dan 0,1 seconde.

Afstandsbediening voor laadvloer

Getrex vertelt over Tyro

Als leverancier voor de afstandsbedieningen koos Getrex voor Tyro Remotes met oog op eenvoud, kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze eigenschappen zijn mede belangrijk omdat een groot deel van de klanten zich in het buitenland bevind. Klanten van Getrex kiezen voor een kwalitatief hoogstaand product en daarom is het essentieel dat er ook vertrouwd kan worden op een draadloze bediening die deze kwaliteit evenaart.