Remote Starter: start/stop op afstand

afstandsbediening voor aggregaat

Besparen op onderhoud en brandstof? De radiografische Remote Starter biedt u een universele oplossing om diesel- of benzinemotoren op afstand te starten en weer uit te schakelen. Het duurzame systeem is eenvoudig aan te sluiten op bijna alle typen motoren, aggregaten, pompen en andere gemotoriseerde toepassingen.

Vertalingen: Germany France

Voorgloeien mogelijk, doorstarten niet

Door de ON-toets in te drukken activeert u het systeem en wordt de motor op contact gezet. Voorgloeien is hiermee mogelijk. Met toets 1 start u de motor. Zodra de motor draait wordt de startfunctie automatisch geblokkeerd. Doorstarten wordt hiermee voorkomen.

Beveiliging tegen het leegtrekken van de accu

Als de ontvanger binnen één minuut na inschakelen nog steeds geen signaal van de dynamo krijgt, schakelt het contact van de motor weer af. Het leegtrekken van de accu wordt zo vermeden. Met de OFF-toets schakelt u het gehele systeem weer uit.

Bespaar kosten op brandstof en onderhoud

Met de Remote Starter blijft de aggregaat/de motor nooit onnodig lang draaien, waardoor u kosten bespaart op brandstof en onderhoud (minder slijtage). Bovendien verhoogt het het gebruiksgemak omdat u nu niet meer naar het aggregaat heen hoeft te lopen. Met een simpele druk op de knop start en stopt u het systeem op afstand.

Gecertificeerd voor de openbare weg

De noodstopknop en het EMC-E4 keurmerk garanderen veilig gebruik. Er zijn nog maximaal drie vrije contacten waarmee u andere functies kunt bedienen, zoals een actuator voor het toerental. Als specialist in industriële afstandsbedieningen helpen wij u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden!